Coaching als hulpmiddel

Coaching Apeldoorn

Het Coaches Training Institute is een non-profit coaching organisatie opgericht in 1982 – een product van coaching opleiding. Wij geloven erin dat onze leden zelf coaches zijn. Onze missie is om ‘s werelds toonaangevende orgaan, opleiding en kennis over Coach Training en Coaching te zijn.

Wij zijn niet gemachtigde sportcoaches. Het Coaches Training Institute zegt dat wij “de unieke talenten van individuen, van teams en ook van andere bedrijven herkennen; daarom hebben wij begeleiding, training en coaching toegepast om deze individuen, teams en bedrijven tot hun hoogste niveau te brengen”.

Coaching zoals gedefinieerd door de International Coach Federation Hoewel coaching een instrument is dat wordt gebruikt als onderdeel van counseling en coaching wordt vaak gedacht aan een middel om de bekwaamheden van mensen specifiek te ontwikkelen om hen te helpen hun volledige potentieel te ontwikkelen.

Wij geloven dat deze definitie tot de verkeerde connotatie leidt. We hebben het niet echt over het proces van een persoon die met een Coach werkt. We hebben het eerder over de Coach die zijn perspectief behoudt en zijn focus op zijn cliënt houdt. Uiteindelijk behoudt de Coach meer voldoening omdat hij deel uitmaakt van het proces en een objectieve perceptie heeft van het hele proces. In feite hebben we ontdekt dat cliënten productiever zijn en meer flexibiliteit wensen in het omgaan met hun uitdagingen zonder de hulp van een Professionele Coach.

Er zijn een aantal coaches die we zijn tegengekomen en waarvan we vonden dat ze veruit de beste waren. In feite zijn er een aantal geweldige verhalen van life coaches; van business coaches tot sportcoaches; ze hebben veel positieve dingen gedaan. Als we het over life coaching hebben, hebben we het eigenlijk over managers en bedrijfseigenaars. Toch zijn er ook individuen die coach worden. Zij hebben een bepaald inzicht dat ze kunnen gebruiken om de doelen van hun cliënten ‘uit de sleur’ te halen. Daarom erkennen we dat sommige mensen hun ervaring en achtergrond meebrengen en voegen die twee kwaliteiten toe om een aantal echte problemen aan te pakken die we tegenkomen.

Wij hebben veel mensen gehad die boeken hebben geschreven en sommigen hebben het gemaakt van hun slimheid, niet alleen in hun stijl en concepten, maar ook in het tot hun recht laten komen van zichzelf. Het wordt onze cliënten vaak aangeraden om een ‘romanticus’ te worden. Deze vraag moet natuurlijk opnieuw gesteld worden, wie is je coach? Je partner in het leven.

Sommige mensen denken dat mensen kunnen coachen. Wij zijn het daar niet mee eens. Wat wij van onze cliënten willen is een vertrouwensboost door zich gesteund te voelen en hopen dat zij met een nieuw inzicht aan hun communicatie kunnen beginnen. Die laatste vraag is een belangrijke, zonder een positieve kennis van het communicatieproces en exodus van volgzame strategieën naar enkele effectieve uitkomsten 22atural betekent dat de cliënt meer gericht zal zijn op wat ze echt willen in plaats van het wachten doet of niet het is niet echt hun doelen te bereiken als gevolg van hun gebrek aan focus.

Lees meer:
GGZ agoog
Weerbaarheidstraining

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *