Hoe krijg je een op maat gemaakt trouwpak

Blauw pak

De tweedehandshandel blijft de beste weg om een trouwpak op maat te krijgen, en verder om een maatpak te krijgen. Nee, het kost u niet de aarde. Wat u aan de kleermaker geeft is wat u wilt; uw pak specificaties plus uw eigen uiteindelijke interpretatie daarvan. Over het algemeen kan wat u vraagt worden samengevat in deze drie categorieën: stijl, kleur, en stof. Zo moet uw pak passen bij uw bruidsjurk en uw andere accessoires; dus de kleur, stof, en stijl keuzes moeten passen bij uw bruidsjurk en uw stijl smaak.

Wat zijn die 3 dingen die je moet overwegen als je een trouwpak koopt? Stijl, kleur, en stof. Laten we deze 3 in aparte categorieën onderbrengen om je te helpen er duidelijker over na te denken.

Laten we beginnen met de stijl. De meeste mensen zijn verscheurd over een pak dat niet bij hun bruidsjurk past. Er zijn 2 dingen die je zeker kunt beslissen:

1. Uw pak moet een tint (of meer) lichter zijn dan uw trouwpak (meer hierover later).2. Als het pak je ongemakkelijker laat voelen, moet het hard zijn.3. Je pak moet op maat gemaakt zijn om goed tegen je rondingen aan te zitten (ook hierover later meer).

Als je voor een donkerder pak kiest, hoef je alleen maar op de kleur te letten. Zwart is een veilige keuze, maar houtskool of marineblauw zijn alternatieven. De vuistregel is dat als je meer discreet wilt zijn, je weg wilt blijven van klassiek zwart. Als je een pak kiest in een van de donkere tinten, moet je het meest voorzichtig zijn met de stof.

Dit kan ook helpen bij uw geïmproviseerde (of echte) huwelijksreceptie. Combineer uw pak met een passende stropdas en u zult geen problemen hebben.

Hoewel heel moeilijk voor te stellen, kun je een pak ‘Factory Out’ maken. Hierbij combineer je het werk van meerdere mensen om van een ogenschijnlijk eenvoudig pak iets heel bijzonders te maken. Maar een waarschuwing: ga er altijd van uit dat de beste smaak altijd zal winnen.

Laten we het nu eens over kleur hebben. De standaard regels voor het combineren van kleuren zijn:

1. blijf weg van wit. Je kunt iemand vermoorden met een wit pak.2. blijf ook weg van zwart. Blijf weg van de lichtere tinten.3. De middenweg is beige en bruin.

Het is bekend dat een bruin pak past bij bijna elke kleur en stijl combinatie mogelijk. Met uitzondering van zwart is deze kleur uiterst streng.

Let ook op: deze regels gelden alleen voor formele jurken. Casual of alledaagse jeans zijn een heel andere uitdaging. Daarom wordt het beschouwd als een kleur die vrijer kan worden gebruikt.

Een ander ding om rekening mee te houden is: De stof is ook erg belangrijk. Je casual spijkerbroek ziet er misschien fantastisch uit, maar je casual pak is waar het zeker verwarrend kan worden.

Dus laten we even aannemen dat je probeert om je casual in de baan te krijgen meteen vanaf de vleermuis. Hou de bovenstaande regels in gedachten. Het eerste wat je zult moeten doen is de markt een beetje verkennen. Op die manier krijg je een idee van welke kleuren je kunt gebruiken om een maximaal effect te bereiken. De kleuren zijn er, je hoeft ze alleen maar bij elkaar te laten passen.

Na scouting de markt, heb je gevonden de kleuren die nodig zijn voor u, alles wat je hoeft te doen is versnelling alles op hetzelfde niveau, uw trouwdag mode. Krijg je gevoel voor de stof, of het nu professioneel, of zelfs de lichtste van de partij. U kunt zelfs willen dezelfde kleuren te gebruiken op het pak stof ook. Eigenlijk, het is de tinten die belangrijk zijn.

Kies vervolgens een kleur die het beste bij u past en een kleur die uw uiterlijk accentueert. Op die manier creëert u het perfecte evenwicht. Wees echter heel voorzichtig met de kleuren. Draag aan de onderkant een donker pak met een heel licht overhemd. Pastelkleuren en donkere overhemden kunt u dragen op plaatsen waar ze uw pak niet overheersen en u niet als een gek wegen.

Nu, nog een laatste ding: Zorg dat alles wat je opdoet, direct uit je poriën komt. Hoe meer je kunt controleren wat er uit je mond komt, hoe makkelijker dit zal gaan. Immers, een klein beetje lippenstift op de lippen, en wat er uit de poriën komt, kan een stemming teweegbrengen die absoluut negatief kan zijn, als je het niet leert te beheersen. De huid rond je mond impliceert op geen enkele manier, het heeft eigenlijk een zeer vitale rol voor je te spelen. Als je denkt dat je lippen je tegenwerken, dan verlies je de bovenhand.

Lees meer:
Trouwpak
Kostuums 
Trouwpak man
Kostuum heren
Maatpak
Groen pak
Groen trouwpak 
Pak op maat
Overhemd op maat 
Maatpakken Amsterdam 
Pak Amsterdam

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *