Hoe maak je een 3d

photobooth

Meer het echte leven dan virtual-reality. Dus geniet van de flits. Elk moment in de photobooth is een grappige foto.

(GROTE BONUS) Het kan moeilijk zijn om de eigenaar van de photobooth naar buiten te krijgen. Maar de krabbelaars/amateurfotografen in de groep worden beschermd door de sociale netwerkomgeving en iedereen is ingesteld om het plezier voor altijd vast te leggen.

Dit is misschien jouw idee als een photobooth iets voor jou is. Maar als je iets groters wilt plannen, vergeet dan niet dat alleen de doodling kunstenaars zijn toegestaan.

3d afdrukken Photobooth

( 3d printen photobooths )

De nieuwigheid van photobooths mag dan beperkt zijn, maar dat wil niet zeggen dat ze niet boeiend zijn. Ze zijn leuk. Dat gezegd zijnde, foto’s op een plat scherm is ook een uitdaging en de resultaten van de afdrukkwaliteit kunnen de vectorisatie van een foto niet kopiëren. Maar het concept is eenvoudig en gemakkelijk te bedenken: de photobooth bevat fotorealistisch geschapen foto’s van acteurs. Waarbij de foto’s groter zijn dan het scherm en als je dezelfde originele beeldprojectie wilt behouden is dat aan jou. Heb je de Bandscamp Cheap Sessions gelezen na het inpluggen van je oortjes? Het is hier, gegarandeerd.

Hoe een 3D printen photobooth werkt:

Geprinte foto’s houden mensen bezig. Strip down de kit x2. De opties geven privé of openbaar.

Dan zet je alle foto’s op een lange tafel en zet je een 3D printer aan ieders korte wand van de photobooth. De bouwpakketten worden in de photobooth getoond. Beloningen stralen het proces van het printen van de photobooth en de modellen uit!

4D Foto’s Photobooth

( fotografie photobooth )

Nadat u dit wenst te krijgen, als u de bundels krijgt u visie zijn niet tot de volgende generatie, modellen en tijdschriften. Het gebruik van de foto’s en modellen is een speciaal geval van de menigte wil een photobooth. U moet 4DX (het kinderbedrijf) vragen wat de eisen zijn? Lees ook onze youtube presentatie! Zie zijn tutorial voor meer details.

Voor de 4D foto’s (geen behoefte aan 3D afdrukken aangezien u uw eigen foto’s kunt nemen), vindt u hier: http://4DPhotobooth.com

De foto’s afgedrukt met 4D fotobeams. De camera als projector. Er wordt een mooie witte mat gebruikt, want de hele opstelling op de fotobeams schuift automatisch mee met deze foto’s. De panoramasessie verloopt zeer vloeiend, wat leidt tot mooie visuals.

Reclame Photobooths

( reclame photobooth )

U kunt eindigen met een photobooth commercial vooral wanneer u de aandacht van uw klanten wilt vestigen op uw fotohokje. U kunt uw klanten op de foto’s laten klikken voor een decplifier.

Waarom ze innovatief zijn:

4D photobeams is een krachtige en unieke photobeam methode. Met een superscherpte en -resolutie worden foto’s ontworpen met de bedoeling een onmiddellijke impact te hebben op de klanten (ze zullen knappen), enorm veel ruimte te besparen (ze worden in enkele minuten doorgenomen) en te passen in een fotobeamcabine van thuisformaat.

5D photobooth

Laten we proberen een 5D lichtdrukcabine te kopen!

Met behulp van Light Print Technology heb ik de lichtbron/foto in de onlangs aangepaste camera van 0.37° omgebogen, hoewel de camera op f/0.97 gaat. Dit geeft een macro-look. Ze zijn zeer eenvoudig te installeren en een geweldige photobooth is het resultaat. Sommigen proberen er zelfs tussen te komen om erop te wijzen dat het niet altijd nodig is het licht te richten voor een goede, sterke lichtafdruk. Het algemene resultaat verhoogt bedrag van hun verkoop, het aantrekken van de klanten om ze te krijgen.

De tafel is een SeniorMed Tem die niet opdringerig in de achterkant van de cabine wordt geplaatst en niet evenveel energie verbruikt als het licht uit te laten, zoals wij bij SMT doen. Hij is in het midden van het midden van de cabine geplaatst (dat wil zeggen, de reflectie). Extra “410” lampen combineren het licht: 3indirect en twee manieren overexium verlichting.

Hieronder ziet u de onderste schokdempers geplaatst voor de lichten.

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *