Holistische levensstijl coaching

Holistisch coach opleiding

Holistische levensstijl coaching is niet nieuw

In het begin van de jaren ’80 kwam holistische coaching uit de velden van de geestelijke gezondheidszorg en persoonlijke coaching en begon op te duiken in andere velden zoals coaching van ondernemers. Vandaag is het een nieuwe variëteit van coaching geworden. Coaches die geïnteresseerd zijn in dit type coaching zullen snel de ‘A-L manieren leren om de juiste cliënten en de juiste klanten aan te trekken in je bedrijf. Het goede nieuws is dat Holistic Lifestyle Coaching(Holistic Coaching International) coaches over de hele wereld heeft geholpen hun meest succesvolle financiële resultaten te bereiken.

Nieuw Een onervaren coach kan zich comfortabel voelen bij het volgen van een bekende weg, vooral als het een gevestigde coach was die al meer dan twee decennia in het veld werkzaam was. Als zodanig heeft een onervaren coach weinig kennis van de veelomvattende vereisten en krachtige trends die gepaard gaan met op maat gemaakte holistische coachingsessies. Intuïtief zal de gemiddelde nieuwe coach proberen te vertrouwen op een cliënt en persoonlijke coach voor steun en richting. In veel gevallen zal de nieuwe coach daar echter niet klaar voor zijn, en zal Holistische Lifestyle Coaching vaak ideaal zijn, omdat het de mogelijkheid biedt de coachingsstijlen en -technieken van een ervaren coach aan te passen aan de behoeften van de potentiële cliënt.

Na het doorlopen van honderden Holistische Lifestyle Coaching cursussen die wereldwijd en op elk continent zijn gegeven, kan de gemiddelde cursusleider een aantal misvattingen, zorgen en vragen ervaren. Werken met slechts een paar coaches en consultants alvorens een Holistische Lifestyle Coaching Cursus te starten kan kostbaar zijn. Vooral als het gaat om de vergankelijke zaken zoals marketing en andere uitvoerende zakelijke vaardigheden van de coach. Bovendien worden de kwalificaties en ervaring achter de coach vaak niet erkend in coaching standaarden. Dus kiezen veel coaches en consultants ervoor om niet te beginnen vanwege mogelijke financiële beperkingen van traditionele coaching certificeringen.

Naarmate nieuwe coaches het veld betreden, moeten er steeds meer worden opgeleid om hen voor te bereiden op hun toekomstige zakelijke, persoonlijke en zakelijke doelen. Dit kan de duurste vorm van coaching zijn in een tijd waarin de behoefte aan life coaches snel groeit. Holistische Lifestyle Coaching is een snelle en goedkope vorm van coaching waar altijd vraag naar is. Veel coaches zijn mooi gepast als ‘Here’s the Skinny on Holistic Lifestyle Coaching’

Als je een coach of consultant bent en je zou graag wat extra training krijgen op het gebied van Holistic Lifestyle Coaching, zorg er dan voor dat je onze website verkent en je aansluit bij de darn club…

Lees meer:
Holistische therapeut in Eindhoven
Vrouwelijk leiderschap

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *