Ontharing en harsen

Waxen Rotterdam

Waxen is geen pijnloze methode om van het ongewenste haar af te komen, maar het is wel snel en effectief. Waxen is een kunstvorm die al duizenden jaren wordt toegepast. Er zijn veel verschillende manieren om te harsen, afhankelijk van de specifieke behoeften van uw ontharingsklant. Salons en spa’s bieden deze ontharingsdienst aan in een steriele en schone omgeving. De ingrediënten voor succesvol waxen beginnen met suiker, water en citroensap of eenvoudige aloë vera gel. Het soort waxmethode dat wordt gebruikt, verschilt sterk per salon. Het harsen van de benen is een gebruikelijke methode, maar veel salons bieden dit ook aan. Het harsen van de voeten is een methode om de voeten vorm te geven. Als uw salon de meer gebruikelijke vormen van waxen niet aanbiedt, bel dan even om te zien wat ze aanbieden.

Het harsen van de benen is de methode waarbij de kans op rode bultjes op de huid het kleinst is. direct na het harsen moet de huid strak getrokken worden, als de cliënt niet hard aan de huid trekt kunnen er rode bultjes ontstaan. Dit is een zeer effectieve methode om de benen vorm te geven. indirecte toepassing van wax op de huid door het gebruik van dunne naaldjes helpt om de haren gemakkelijker te verwijderen dan harsen. Als het een vereiste is, wordt een goede vaste was aangebracht op het te harsen gebied. Dit is voedsel dat in de koelkast is bewaard om het dikker te maken dan kamertemperatuur. Was hecht zich aan het haar en de huid, maar niet aan de haarwortel. Deze laatste is nogal moeilijk te pakken te krijgen en kan irritaties veroorzaken als hij niet goed wordt aangebracht. Verdeel de wax over het huidoppervlak en leg er vervolgens een warme en vochtige handdoek op. Propyleenglycol, elektrische was en paraffinewas zijn allemaal goedgekeurd door de FDA voor gebruik bij ontharing van het lichaam.

Waxstrips – worden gebruikt voor een zachtere manier van waxen. Deze stripachtige producten worden op de huid aangebracht. Ze bevatten dezelfde ingrediënten als waxproducten. Deze zijn zeer effectief in het verwijderen van haar, zelfs op de meest gevoelige plaatsen. Ze werken door het haar vanaf de wortels uit te scheuren. De stripbehandeling wordt dan gedurende een bepaalde periode op het blootgestelde lichaamsdeel aangebracht voordat het wordt verwijderd. Zoals alle waxbehandelingen zijn er enkele negatieve aspecten aan het gebruik van deze producten. Ze hebben de neiging rommelig te zijn en het is moeilijk te voorkomen dat ze afscheuren. Ze zijn ook een knoeiboel en kunnen irritaties veroorzaken.

Laserontharing – meestal bij haar dat sterk naar verwijdering verlangt. Deze methode heeft de laatste jaren een lange weg afgelegd. Het is nu heel gemakkelijk om laser ontharing te krijgen en het is pijnloos. Het is sterk aanbevolen dat u een gerenommeerde laser ontharing kliniek te vinden en hen te zien om te begrijpen hoe ze werken. Het kan zijn dat u een vergoeding moet betalen om een specialist te zien.

Lees meer:
Wimperextensions in Rotterdam
Wenkbrauwen epileren in Rotterdam

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *